Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@10:37:16 GMT

مراحل و هزینه های ایمپلنت دندان در سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۹۱۳۳

مراحل و هزینه های ایمپلنت دندان در سال ۱۴۰۱

ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت پینی فلزی است که به جای ریشه دندان جایگزین می شود.
این پایه های فلزی بسیار قوی و مقاوم بوده و به زیبایی دندان های طبیعی می باشند. دندان های کاشته شده از جنس فلز تیتانیوم خالص هستند و با بافت بدن انسان سازگار می باشند.
این پین ها به صورت میله باریکی می باشند که درون استخوان فک قرار داده می شوند و اگر از آن ها  به خوبی مراقبت شود تا آخر عمر ماندگاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمپلنت دندان بطور کلی دو نوع هستند : اندوستیال ساب پریوستیال اندوستیال به گونه ای از ایمپلنت دندان گفته می شود که درون استخوان فک جای می گیرد، اما ساب پریوستیال نوعی است که بر روی استخوان آرواره و در زیر بافت لثه کار گذاشته می شود.
امروزه استفاده از این نوع منسوخ شده زیرا در مقایسه با اندوستیال در از استحکام کمتری برخوردار بوده و در دراز مدت نتایج ضعیف تری داشته اند. کاشت دندان برای چه کسانی مناسب نیست؟ اگر بیمار دارای سابقه رادیوتراپی یا شیمی درمانی باشد احتمال موفقیت این درمان برای او کاهش می یابد. سلامت لثه و نداشتن عفونت آن بسیار حایظ اهمیت بوده و تاثیر بسیاری در موفقیت آمیز بودن عمل دارد. استخوان فک باید محکم و قوی بوده و انسجام کافی داشته باش عدم استعمال دخانیات نکته دیگری است که دندان پزشک متخصص ایمپلنت دندان بر روی آن تاکیید می کند. کسانی که داروهای حاوی بیس فسفونات مصرف می کنند نباید از این درمان استفاده کنند. مراحل کاشت دندان
پیش از هر اقدامی ، بیمار باید نزد پزشک متخصصی برای این عمل برود که حاذق بوده و از استانداردهایی پیروی کند که توسط مراجع علمی و قانونی تایید شده باشند.اولین قدم در این درمان این است که پزشک برای بیمار پرونده ای تشکیل داده و شرایط سلامتی او را بررسی می کند. سپس لثه ها و دندانها را معاینه کرده و در صورت داشتن پوسیدگی ابتدا به رفع آن اقدام می کند. مرحله بعد گرفتن عکس سی بی سی تی است. این عکس رادیوگرافی مخصوص  بوده و ارتفاع و ضخامت استخوان را مشخص می کند.
علاوه بر این دندان پزشک میتواند به کمک این عکس محل عبور اعصاب مهم، و سینوسها را بررسی کرده و محل دقیق برای کاشت دندان را تعیین کند. این جراحی اغلب در مطب دندانپزشکی با بی حسی موضعی صورت می گیرد.
اگر دندان بلافاصله پس از کشیده شدن توسط ایمپلنت دندان جایگزین شود به آن ایمپلنت فوری گفته می شود و در شرایط خاص امکان پذیر است.
در غیر این صورت پزشک چند ماهی زمان می دهد تا لثه ترمیم گردد.بعد از بی حسی کامل لثه ، جراح برشی در لثه ایجاد کرده و استخوان فک را سوراخ می کند.  سپس پایه فلزی را درون استخوان فک فیکس می کند.به ندرت و در شرایط خاص ممکن است دندان پزشک این عمل را تحت بیهوشی کامل انجام دهد که مستلزم داشتن تجهیزات بیمارستانی است.
کاشت دندان می تواند به دو صورت انجام شود. در روش اول که یک مرحله ای است میله و اتصالات آن هم زمان درون فک قرار داده می شوند و پس از جراحی پایه های فلزی قابل دیدن هستند.

در روش دیگر که کاشت دو مرحله ای می باشد، میله در زیر لثه کار گذاشته می شود وچند ماه طول می کشد تا لثه کاملا بهبود یابد.
سپس دندان پزشک متخصص ایمپلنت دندان لثه را مجددا برش داده و اتصالات را به آن متصل می کند.
در هر دو شیوه درمانی بیمار باید سه تا شش ماه صبر کند تا پایه های فلزی به طور کامل به استخوان فک جوش بخورند.
سپس مرحله قالب گیری و ساخت پروتز فرا می رسد و متخصص ایمپلنت دندان بسته به شرایط بیمار مناسب ترین نوع پروتز یا روکش را برای او انتخاب می کند. مراقبت های بعد از جراحی پس از عمل کاشت دندان بیمار به استراحت نیاز دارد. حدودا چند ساعتی زمان می برد تا بی حسی دهان و دندان برطرف شود.
دندان پزشک تا چند روز برای بیمار مسکن تجویز می کند تا درد اولیه کم تر شود.در طول این زمان باید غذاهای نرم و مایعات مصرف شود.  بهداشت دهان و دندان هم اهمیت ویژه دارد و استفاده از دهان شویه توصیه می شود تا خطر عفونت کاهش یابد. بهتر است بیمار پس از عمل مکرر توسط دندان پزشک معاینه شود تا در زمان نقاهت مشکلی وجود نداشته باشد.پس از این که دندان پزشک پروتز را بر روی پایه ها قرار داد دندان های جدید به زیبایی دندان های طبیعی بوده و ماندگاری طولانی دارند. خطرات و عوارض ایمپلنت دندان هر عمل جراحی ممکن است عوارض جانبی به همراه داشته باشد. درعمل کاشت دندان فرد دچار تورم و احساس درد می شود که می تواند از مسکن هایی مانند پاراستامول یا ایبوپروفن استفاده کند.بیشترین عارضه ای که احتمال وقوع آن پس از جراحی وجود دارد خونریزی زیاد و واکنش به بی حسی است.  اگر عصب های صورت آسیب ببینند فرد ممکن است دچار احساس سوزن سوزن شدن ، بی حسی موقت ، یا گاهی دائم در نواحی دندان ها ، لثه، و فک پایین شود.اگر پایه های فلزی به درستی با استخوان فک ادغام نشوند این احتمال وجود دارد که ایمپلنت دندان شل شود. در این صورت نمی تواند روکش دندان را نگه دارد و عمل باید دوباره انجام شود. مزایای ایمپلنت دندان مهمترین مزیت این دندان های جدید زیبایی و طبیعی بودن آنها است که موجب افزایش اعتماد به نفس در فرد می شود. برخلاف دندان های متحرک که هم هنگام صحبت کردن و هم موقع غذا خوردن مشکل ساز هستند، دندان های کاشته علاوه بر نداشتن این مشکلات در صورت رعایت بهداشت و مراقبت دائمی ماندگاری بسیار طولانی تری نیز دارند. کاشت دندان نیازمند استفاده از دندان های مجاور نیست. کسانی که از روش تراش دادن دندان استفاده میکنند ، ناگزیر از تراش دندانهای دیگر هستند و در دراز مدت خطر از بین رفتن پایه ها نیز وجود دارد. قیمت ایمپلنت دندان تعیین قیمت دقیق کاشت دندان تنها با معاینه حضوری توسط متخصص ایمپلنت دندان میسر است.
دندان پزشک پس از معاینه و بررسی دقیق در مطب دندانپزشکی شرایط بیمار میتواند این هزینه را ارزیابی کند.عوامل زیادی در تعیین این هزینه موثر هستند.
ازجمله مقدار، کیفیت، و محل استخوان در صورتی که عرض و ارتفاع استخوان فرد نرمال باشد مشکلی وجود ندارد.

 اما اگر استخوان فک دچار تحلیل گشته و اندازه و شکل آن کافی نباشد، پیوند استخوان ضروری است که برای بیمار هزینه اضافی در بر خواهد داشت.
علاوه بر این باید بیان کنیم که نوع روکش و تعداد دندانهای فرد از عوامل مهم در تعیین هزینه کاشت دندان می باشد.
بسته به شرایط بیمار،  دندان پزشک  از روکش، بریج ثابت، و پروتز متحرک مبتنی بر ایمپلنت یا اوردنچر استفاده می کند که قیمت هر کدام متفاوت است. در کلینیک دندانپزشکی دکتر الهام وزیری (متخصص جراح لثه و ایمپلنت، دارای بورد تخصصی ، مستر ایمپلنتهای دندانی از دانشگاه یو سی ال ای آمریکا) هزینه کاشت هر دندان  به همراه روکش به شرح زیر می باشد : کره ای ۷۵۰۰  میلیون تومان سوییسی ۱۰ میلیون تومان آمریکایی ۱۵ میلیون تومان کلیه این برند ها با دقت و توجه خاص انتخاب شده و همگی جواب خود را پس داده اند. البته هزینه نهایی پس از مراجعه حضوری در مطب و معاینه دقیق توسط دندان پزشک متخصص ایمپلنت دندان خانم دکتر الهام وزیری مشخص خواهد شد. مشاوره رایگان : ۰۲۱۲۶۴۰۰۵۲۴
www.drelhamvaziri.com

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایمپلنت ایمپلنت دندان قیمت ایمپلنت دندان متخصص ایمپلنت دندان پایه های فلزی استخوان فک کاشت دندان دندان پزشک پزشک متخصص دندان ها پایه ها بی حسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید

به گزارش خبرآنلاین، اگر کلسیم کافی دریافت نکنید، ممکن است در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان باشید. این یک بیماری جدی است که با افزایش سن استخوان‌های شما را ضعیف و شکننده می‌کند. مصرف روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم تا ۵۰ سالگی به زنان توصیه می‌شود و پس از آن نیز زنان باید ۱۳۰۰ میلی گرم کلسیم در روز مصرف کنند. مصرف روزانه توصیه شده برای مردان ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم در روز تا ۷۰ سالگی و از این سن به بعد ۱۳۰۰ میلی گرم در روز است. نیاز زنان در حدود میانسالی افزایش می‌یابد زیرا یائسگی منجر به تغییرات هورمونی می‌شود که منجر به تحلیل استخوان می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، با توجه به نیاز همیشگی بدن انسان به کلسیم، آشنایی با منابع مهم تغذیه‌ای این ماده استخوان ساز و تقویت کننده استخوان ضروری به نظر می‌رسد، در این مطلب به تعدادی از اصلی‌ترین منابع کلسیم پرداخته‌ایم.

شیر

خامه کامل یا شیر کم‌چرب را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانید، مگر اینکه کلسترول بالا یا بیماری قلبی دارید، در این صورت فقط انواع کم‌چرب را انتخاب کنید. ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم شیر (معادل یک لیوان شیر) حدود ۲۰۰ میلیگرم کلسیم را به بدن می‌رساند.

ماست

ماست ساده و طبیعی معمولا بهترین انتخاب است. ماست‌های «ایسلندی» یا «اسکایر» سرشار از کلسیم و پروتئین هستند. ماست ساده را با میوه های تازه یا یخ زده یا کمی دارچین شیرین کنید. بسیاری از انواع ماست همچنین غنی از پروبیوتیک ها هستند، نوعی باکتری مفید که می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کند، سلامت قلب را بهبود بخشد و جذب مواد مغذی را افزایش دهد یک فنجان ۲۴۵ گرمی ماست ساده حاوی ۲۳ درصد کلسیم و همچنین مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B۲ و B۱۲ است.

پنیر

پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است. مصرف ۳۰ گرم پنیر (معادل یک قوطی کبریت ) در حدود ۸ گرم پروتئین و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم به بدن می‌رساند.

دانه‌ها

دانه‌ها مانند نیروگاه‌های تغذیه‌ای کوچک سرشار از کلسیم هستند، از جمله ، کنجد، کرفس و دانه‌های چیا (این دانه‌های گیاهی مواد مغذی فراوانی دارند که برای عملکرد مغز و بدن بسیار مفید هستند). دانه‌ها همچنین پروتئین و چربی‌های سالم را تامین می‌کنند. به عنوان مثال، دانه‌های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی هستند.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان‌های خوراکی خود سرشار از کلسیم هستند. این ماهی‌های روغنی همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا ۳ را فراهم می‌کنند که می‌تواند از سلامت قلب، مغز و پوست شما حمایت کند.

انجیر

کلسیم موجود در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است. کلسیم، به‌عنوان بالابرنده تراکم استخوان شناخته‌شده است. به علاوه، پتاسیم موجود در انجیر، دفع ادراری کلسیم را کاهش می‌دهد. انجیر یکی از بهترین‌ میوه‌ها و مواد غذایی برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع نیز مقادیر مناسبی کلسیم دارند، از جمله لوبیاهای بالدار، که در یک فنجان ۱۷۲ گرمی به صورت پخته شده ۲۴۴ میلی گرم یا ۱۹ درصد از ارزش غذایی روزانه کلسیم را فراهم می‌کند.

کلم پیچ

این گیاه فوق‌العاده، غنی از کلسیم و آنتی‌اکسیدان است و به عنوان پایه‌ای برای هر سالاد، یک مکمل بی‌نظیر است. می‌توان آن را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و با قطعاتی از زردآلو و آوکادو مخلوط کرد و از خوردن این سالاد خوش‌طعم و رنگ به ویژه در فصل تابستان لذت برد.

بادام

در میان تمام مغزها، بادام از بالاترین میزان کلسیم برخوردار است. تنها ۲۸ گرم بادام، یا حدود ۲۳ مغز بادام ، ۶ درصد از ارزش غذایی روزانه کلسیم را تامین می‌کند . بادام همچنین ۳.۵ گرم فیبر در هر۲۸ گرم و همچنین چربی‌های سالم و پروتئین دارد. علاوه بر این، بادام منبع عالی منیزیم، منگنز و ویتامین E است.

پروتئین آب پنیر

آب پنیر نوعی پروتئین است که در شیر یافت می‌شود که به‌خوبی برای مزایای سلامتی بالقوه آن مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین یک منبع پروتئین عالی و سرشار از اسیدهای آمینه سریع هضم شده است که به رشد و بازسازی عضلات کمک می‌کند برخی مطالعات حتی رژیم های غذایی غنی از آب پنیر را با کاهش وزن و بهبود مدیریت قند خون مرتبط کرده‌اند.

شیر سویا

شیر سویا که به ظاهر شبیه شیر است، اما در اصل مانند شیر طبیعی نیست و می‌توان آن را به عنوان یک شیر گیاهی معرفی کرد، زیرا این شیر را طی عملیاتی از دانه سویا می‌گیرند و به همین دلیل مانند شیر گاو، چربی و لاکتوز ندارد، بنابراین بهترین انتخاب برای کسانی است که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند و همچنین آن‌هایی که طعم چربی شیر طبیعی را دوست ندارند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902704

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید