Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران ؛فهیمه اکبری صحت- تغییر سبک زندگی افراد در سال‌های اخیر، هزینه‌های قابل توجهی را بر دوش خانوار گذاشته است. در سال‌های نه چندان دور لبخندها برای خانواده هزینه‌ای نداشت؛ اما با رشد روزافزون اقتصاد زیبایی چهره‌های تازه‌ای بر جهان نقش بستند.

این روزها کودکان تا بزرگسالان داشتن لبخندی زیبا را حق طبیعی خود می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه پدیده ارتودنسی و جراحی فک و دهان روز به روز رشد کرده و گاهی مواقع در سبد خانوار جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کند. البته هزینه‌ها بهداشت دندان هم سهم قابل توجهی در بودجه خانوار دارد.

در این میان ارتودنسی بیشترین هزینه و پرکردن دندان کمترین هزینه را دارد. البته سهم پرکردن دندان در سبد خانوار بیش از ارتودنسی و جراحی‌ها زیبایی فک و دندان است.

قیمت تمام شده ارتودنسی در هاله‌ای از ابهام

بسیاری از افراد به دنبال قیمت مشخص ارتودنسی هستند؛ اما نکته قابل توجه این است که ارتودنسی یک هزینه مشخص ندارد و برای هر کس قیمت متفاوتی دارد.

دندان پزشکی در منطقه قیطریه تهران می‌گوید« قیمت ارتودنسی متناسب با عوامل متعددی می‌تواند قیمت متفاوتی در انتها داشته باشد. اما دانستن حدود قیمت ارتودنسی به مراجعین در فرآیند تصمیم گیری و زمانبندی کمک خواهد کرد تا در انتها انتخاب بهتری داشته باشند.»

به گفته وی« علت اعلام نشدن قیمت تمام شده یک ارتودنسی را باید در عوامل تاثیر گذار بر روند درمان ها و پروسه های ارتودنسی جستجو کرد. مشکل هر شخص و شدت آن، منحصر به فرد است. اینطور نیست که همه افرادی که به یک کلینیک دندانپزشکی یا مطب یک متخصص ارتودنسی بروند با یک روش درمان شوند و یا تمام مراحل درمان مشابه هم باشد.

برخی ها مشکلات جزئی دارند و برخی دیگر مشکلات بسیار شدید که حتی ممکن است نیازمند عمل جراحی فک باشند. بنابراین نوع دستگاه های ارتودنسی بکار رفته برای اصلاح مشکل و همچنین مدت زمان درمان نیز متفاوت خواهد بود. همه این ها باعث می‌شود قیمت ارتودنسی متغییر باشد و تنها با مراجعه حضوری به یک متخصص ارتودنسی و بعد از ارزیابی های حرفه ای قابل برآورد باشد.»

وی معتقد است« در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد قیمت‌های ارتودنسی در نیمه اول سال افزایش پیدا کرده است. به طور کلی می‌توان گفت اگر یک فرد بخواهد یک عمل ارتودنسی با کمترین خدمات و پایین ترین قیمت انجام دهد حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون باید هزینه کند. این هزینه‌ها با افزایش تعداد خدمات رو به افزایش خواهد بود.»


جدول شماره ۱ بخشی از قیمت‌های ارتودنسی در کلینک‌ها دندان‌پزشکی خصوصی را نشان می‌دهد.

دکتر سعید بابایی که در یکی از کلنیک‌های تامین اجتماعی فعالیت دارد، می‌گوید« هزینه ارتودنسی در کلنیک‌های خصوصی بسیار بالا است. از آنجایی که حمایت چندانی در حوزه دندانپزشکی از سوی بیمه‌ها نمی شود در نتیجه هزینه‌ها دندانپزشکی برای خانوار سرسام آور است. به همین دلیل بسیاری از خانواده‌ها نسبت به مسله دهان و دندان بی تفاوت می شوند و نهایتا بتوانند بخشی از مشکلات جدی دندان مانند خرابی و پوسیدگی را درمان کنند.»

به گفته وی« اختلاف قیمت هزینه‌های ارتودنسی در مناطق مختلف تهران و شهرستان‌ها بسیار زیاد است. ممکن است یک ارتودنسی در منطقه مرکزی شهر با اختلاف قیمتی ۱۵ تا ۲۰ درصدی نسبت به مناطق شمالی شهر انجام شود.»
وی می افزاید«به طور کلی هزینه ارتودنسی ثابت با بریس های معمولی به ازای هر فک از 7 میلیون تومان به بالا و به ازای هر دو فک از ۱۵ میلیون تومان به بالا خواهد بود. این قیمت‌ها برای مناطق مرکزی است در حالیکه کلنیک‌های خصوصی لاکچری شمال شهر برای همین خدمات حدود ۲۰ درصد هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.»

وی ادامه می‌دهد« اگر شما به یک کلنیک در منطقه نواب تهران مراجعه کنید برای ارتودنسی نامریی هزینه چندانی پرداخت نمی کنید. ارتودنسی نامرئی یکی از پرطرفدارترین روش های ارتودنسی دندان و مورد توجه بزرگسالان است. مهمترین دستگاه های نامرئی اینویزیلاین ها، الاینرها و سایر پلاک های شفاف ارتودنسی هستند.

با این حال ارتودنسی های دیمون شفاف، لینگوال و سرامیکی نیز جزء این نوع ارتودنسی به شمار می‌روند. با این حال براکت های سرامیکی بیشتر از سایر دستگاه های دیگر توسط بزرگسالان به کار برده می‌شوند و قیمت آن ها چیزی بین ۷ تا ۷ و نیم میلیون تومان متغییر است. همین هزینه‌ها در کلنیک‌های شمال شهر بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان است.»
این دندانپزشک می گوید«شاید بسیاری از افرادی که واقعا به درمان ارتودنسی دندان نیازمند هستند، از همان ابتدا با یک مانع، دیوار یا خلاصه عامل بازدارنده‌ای برای شروع درمان روبرو باشند. این مانع بازدارنده اغلب (به اشتباه) قیمت ارتودنسی دندان است. که البته هزینه‌ها واقعا نباید عامل بازدارنده یا عاملی برای به تعویق انداختن درمان باشند.

همین موضوع شاید از میزان مراجعین به کلنیک‌ها برای انجام ارتودنسی کاسته است. به همین دلیل برخی دندانپزشکان خدمات اقساطی ارایه می دهند.البته در روش اقساطی حدود ۱۰ درصد قیمت‌ها بیشتر می شود اما پرداخت اقساطی آن کمی از مشکلات مراجعین کم می کند.»

به کلنیک‌ها دانشکده‌های پزشکی مراجعه کنید

محمد پیروزمند، که در یکی از کلنیک‌های دانشکده پزشکی خدمات دندان پزشکی دریافت کرده است، می گوید« من دانشجو هستم و توان پرداخت هزینه های بالا را نداشتم به همین دلیل به کلنیک دانشکده پزشکی مراجعه کردم و با اختلاف قیمت قابل توجهی رو به رو شدم.»

به گفته وی« در بررسی اولیه در یک کلنیک خصوصی حدود قیمتی اعلام شده ۳۵ میلیون تومان بود. همین خدمات را در کلنیک دانشکده پزشکی دریافت کردم و حدود ۱۷ میلیون پرداخت کردم. در کلنیک‌ها خصوصی هزینه‌ها جانبی بار سنگینی بر دوش مراجعین می گذارد.»

اختلاف قیمت درمان مشکلات دندان در کلنیک‌های خصوصی و دولتی

از بخش زیبایی های دندان که بگذریم موضوع بهداشت و درمان دندان اهمیت بسیاری دارد. خرابی و پوسیدگی دندان برای بسیاری از افراد پیش آمده و نمی توان به موضوع درمان آن بی تفاوت بود.

دکتر سیما پرگاری که در کلنیک های وابسته به تامین اجتماعی فعالیت دارد، می گوید« هزینه پر کردن، کشیدن و ترمیم دندان در کلنیک‌های خصوصی و دولتی بسیار متفاوت است. این هزینه‌ها بسته به میزان موادی که استفاده می شود و خدمات ارایه شده متفاوت است. به طور کلی در کلنیک‌های خصوصی خدمات قابل توجهی ارایه شده و از بهترین مواد برای پرکردن و ترمیم دندان استفاده می شود.»

به گفته وی« در یک کلنیک خصوصی برای ویزیت باید حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه پرداخت کنید. عامل مهمی که در هزینه پر کردن دندان بسیار موثر است، نوع مواد پرکننده می باشد. ماده پر کننده دندان هزینه های متفاوتی دارند.

طلا گران ترین روش پر کردن دندان بوده و آمالگام پایین ترین هزینه را شامل می شود. کامپوزیت حدودا دو برابر آمالگام هزینه دارد. هزینه مواد سرامیکی تقریبا مشابه با طلا بوده و بسیار بالا است.»

وی می افزاید«بیشترین موادی که در کلنیک‌های خصوصی برای پرکردن دندان از آن استفاده می شود کامپوزیت وآمالگام است. هزینه پر کردن دندان با کامپوزیت حدودا ۲ برابر آمالگام است. کیفیت و مرغوبیت کامپوزیت سبب بالا رفتن قیمت آن می شود. عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، خوردن نوشیدنی های خیلی سرد یا خیلی داغ شما را نیازمند مراجعه مجدد به مطب دندانپزشکی کرده و هزینه دیگری در ادامه پر کردن دندان برایتان خواهد داشت. هزینه پر کردن دندان با مواد سفید(کامپوزیت) در سال جاری از 600 هزارتومان است.»

وی ادامه می‌دهد« بین تمام روش های پر کردن دندان، هزینه آمالگام بسیار پایین تر است. تا مدتی خوردن غذا های سفت ممکن است باعث شکستن آمالگام شود؛ در این صورت باید به مطب دندانپزشکی مراجعه کنید که هزینه مجدد در پی خواهد داشت.

هزینه پر کردن دندان با آمالگام در سال جاری از چهار صد هزار تومان تا هشتصد هزار تومان است. این خدمات در کلنیک‌های دولتی با ۵۰ درصد زیر قیمت و در برخی مراکز به صورت رایگان ارایه می شوند.»

جدول شمار۲ برخی هزینه های درمان مشکلات دندان را در کلنیک‌های خصوصی نشان می دهد.

ایمپلنت؛ پدیده نوظهور گران قیمت

تا چند سال گذشته انجام پروتز دندان متحرک (دندان مصنوعی) میان این افراد بسیار رایج بود. مشکلاتی که این روش ایجاد می کرد باعث شد که روش بهتری به نام ایمپلنت جایگزین آن شود. ایمپلنت دندان روشی است دائمی برای دندان های از دست رفته است.

دندان پزشکی در منطقه سعادت آباد تهران می گوید« گروه مخاطبان ایمپلنت بیشتر در مناطق بالای شهر هستند. هزینه این خدمات بسیار بالا است و در کمترین حالت بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون برای افراد هزینه دارد.»

به گفته وی«ایمپلنت به سه روش انجام می شود. ایمپلنت یک مرحله ای، ایمپلنت دو مرحله ای، ایمپلنت Immediate Loading که هر سه روش با قیمت بسیار بالایی انجام می شوند.»

وی می افزاید« در یک کلنیک خصوصی قیمت ایمپلنت تمام دندان‌ها از حدود ۷۰ میلیون تومان شروع شده و به بیش از ۱۵۰ میلیون هم می رسد. یک واحد ایمپلنت کره ای ۷۰ میلیون تومان ، سوییسی ۹۰ میلیون تومان ، یک واحد ایمپلنت اشترومن حدود ۱۳۰ میلیون تومان، پیوند استخوان بلاک ۷۰ میلیون تومان و پیوند استخوان برای ایمپلنت ۵۰ میلیون هزینه دارد. البته این قیمت ها در مراکز مختلف حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد اختلاف قیمت دارد.»

جدول شماره ۳ قیمت ایمپلنت هر دندان در کلنیک‌های خصوصی را نشان می دهد

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قیمت ارتودنسی میلیون تومان اختلاف قیمت دندان پزشکی کلنیک ها بسیار بالا قابل توجهی یک کلنیک هزینه ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!

شاید تا 35 سال پیش کسی از ایمپلنت دندان و این رویداد ارزشمند خبر نداشت. هر کسی که در ایران به هر دلیلی دندان خود را می‌کشید، باید جای خالی آن را به عنوان یادگاری و یک درس عبرت بزرگ، در دهان تحمل می‌کرد. مشکلاتی از قبیل کمبود اعتماد به نفس، عدم تلفظ صحیح کلمات و حتی مشکل در جویدن غذا هم که به سبزه آراسته می‌شد. آن روزها شاید راه‌حلی برایش وجود نداشت، اما امروزه به قوت پیشبرد علم و تکنولوژی و تلاش دندان‌پزشکان شاهد روبداد بزرگی به نام کاشت دندان یا ایمپلنت دندان هستیم. اگر شما هم دندان کشیده شده دارید! نیازی نیست مانند گذشته‌ به تحمل مشکلات بپردازید، کافی است میزان اطلاعات خود را بالا ببرید و دستی به سر و صورت خود بکشید و از این پیشرفت بزرگ بشری استفاده کنید.

آیا ایمپلنت دندان (کاشت دندان) واقعا جای خالی دندان را پر می‌کند؟

هیچ فردی نیست که دندان خود را از دست داده باشد، اما نخواهد جایگزینی برای آن بیابد. ایمپلنت دندان که به عنوان کاشت دندان میان بیماران رواج یافته، یک روش درمان فوق‌العاده قدرتمند برای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بله این حقیقت دارد که امروزه برای پر کردن جای خالی دندان می‌توان از کاشت دندان استفاده کرد. کاشت دندان شامل قرار دادن یک پیچ فلزی درون استخوان فک است و سپس یک تاج دندان روی آن قرار داده می‌شود. به این ترتیب جای خالی دندان پر می‌شود و شخص به راحتی می‌تواند به انجام کارهای روزمره بپردازد.

چرا ایمپلنت دیجیتالی دقیق‌تر از ایمپلنت معمولی عمل می‌کند؟

ایمپلنت دیجیتال از روش‌های جدیدتر درمان ایمپلنت دندان است که در آن با استفاده از فناوری‌های دیجیتال سعی می‌شود، درمان سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود. در این نوع درمان از تجهیزات و فناوری‌های زیر استفاده می‌شود:

اسکن دیجیتالی جهت قالب‌گیری دیجیتالی: در روش قالب‌گیری دیجیتالی، نیازی به استفاده از خمیر قالب‌گیری نیست و صرفا با کامپیوتر، دهانتان اسکن شده و با تصاویری که ثبت می‌شود، کار ساخت ترمیم شروع خواهد شد. عکس برداری دیجیتال: این فناوری از جدیدترین تکنولوژی‌های عکس برداری دیجیتال است که در آن نیازی به قرار دادن فیلم در دهانتان نیست و فقط با دستگاه عکس گرفته می‌شود. دوربین داخل دهانی: با استفاده از دوربین دهانی، دندانپزشک میتواند به صورت کامل وضعیت دندان‌های شما را مورد برررسی قرار دهد. مدل سازی سه بعدی با کامپیوتر: مدل‌سازی سه بعدی با کامپیوتر به دندانپزشک کمک می‌کند تا وضعیت استخوان و عصب محل کاشت دندان را به صورت دقیق‌تر مشخص کند. این کار باعث کاهش دوره نقاهت کاشت دندان خواهد شد. طراحی و ساخت با کمک کامپیوتر: در این روش با دقت بالا ترمیم ساخته خواهد شد. در روش سنتی این کار حداکثر دو هفته طول می‌کشد و اما با استفاده تجهیزات دیجیتالی همه این موارد در مدت یک روز به اتمام خواهد رسید.

آیا ایمپلنت دندانی عوارض دارد؟

یکی از چالیش‌هایی که بیماران با آن مواجه هستند، این است که پس از صرف هزینه ایمپلنت دندان آیا درمان و بهبودی کامل صورت می‌گیرد؟ آیا ایمپلنت عوارض هم دارد؟ در پاسخ باید گفت دندانپزشکان از دقت بالایی در ایمپلنت استفاده می‌کنند. آنان سعی دارند با استفاده از آزمایشات اولیه از وضعیت استخوانی و دهانی شما اطمینان حاصل کنند تا بتوانند بهترین راه‌حل را ارائه دهند. بنابراین سعی کنید، تمامی آزمایشات قبل از ایمپلنت را انجام بدهید. عوارض ایمپلنت دندانی شامل دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت است. عوارض کوتاه مدت ایمپلنت دندانی پس از کاشت بروز می‌کند و شامل درد بعد از ایمپلنت دندان، تورم، التهاب و خونریزی است. عوارضی که پس از ایمپلنت به وجود می‌آید، معمولا پس از مدت 2 هفته به صوتر کامل رفع می‌شود و جای نگرانی نیست. عوارض بلند مدت ایمپلنت شامل عفونت لثه، التهاب و تورم، شکستگی، لق شدن ایمپلنت، جدا شدن تاج دندان و حتی شکستگی کامل است.

خطرات ایمپلنت برای افراد دیابتی چه مواردی است؟

کاشت دندان برای دیابتی‌ها با چالش‌هایی همراه است. دیابتی‌ها به دلیل اینکه گلوکز خون‌شان بالاست با مشکلاتی از قبیل کاهش عملکرد گلبول سفید رو به رو هستند. از این رو احتمال افزایش عفونت نیز وجود دارد. با توجه به اینکه سیستم ایمنی این افراد ضعیف است، این امر می‌تواند به عنوان یک تهدید جدی برای پس زدن ایمپلنت دندان به شمار رود. لذا افراد دیابتی دقت کنند که زمانی می‌توانند ایمپلنت کنند که میزان گلوکز خون به حد نصاب کنترل شده بین محدوده 70 تا 180 برسد. میزان قند خون برای ایمپلنت در بیماران دیابتی صرفا وابسته به پارامتر hba1c در آزمایش قند خون است که باید کمتر از 8 باشد.

آیا با وجود عوارض بعد از کاشت ایمپلنت، می‌توان ریسک کاشت دندان را پذیرفت؟

عوارض بلند مدت بعد از کاشت ایمپلنت تنها در صورتی به وجود می‌آید که از برندهای نامرغوب استفاده کنید. در حال حاضر برندهایی چون: کره‌ای، چینی، آلمانی، آمریکایی و سوئیسی برای ایمپلنت در ایران وجود دارد. برندهای ایمپلنت‌ها با توجه به روش تولید، جنس محصول، اندازه و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. استفاده از بهترین برند برای ایمپلنت، در طولانی مدت عوارض کمتری خواهد داشت. در مواقع بسیاری ایمپلنت با استخوان ترکیب شده و مانا خواهد شد. اما در مواقعی که دندان پس زده شود و ریشه با ایمپلنت یکی نشود، دندان به صورت کامل از بین خواهد رفت.

مهم‌ترین مراقبت‌های قبل از کاشت دندان چیست؟

مجموعه مراقبت‌های مختلفی برای کاشت دندان وجود دارد که باعث افزای شطول عمر آن می‌شود. از جمله می‌توان به مواردی مانند رعایت بهداشت دهان و دندان، رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت ایمپلنت، استفاده از کمپرس سرد و انجام معاینات سالیانه اشاره کرد.

وجود خونریزی پس از عمل: آنچه بیماران را نگران می‌کند وجود خونریزی پس از عمل است. بعد از عمل ایمپلنت ممکن است کمی خونابه در دهان جمع شود، در این صورت می‌توانید با استفاده از دستمال، از افزایش خونریزی جلوگیری کرد. انجام ورزش: دقت کنید که تا 1 ماه پس از ایمپلنت نیازی به انجام فعالیت‌های سنگین نیست و کافی است با انجام پیاده روی به سرعت بخشیدن بهبودی ایمپلنت کمک کنید. استفاده از خلال دندان: دقت کنید که برای تمیز کردن دندان از اجسام نوک تیز مانند خلال دندان استفاده نکنید. تا حد امکان سعی کنید از نخ دندان با کیفیت استفاده کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • دلار باز هم نزولی شد
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها