Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@12:12:38 GMT

راهنمای جامع و کامل جراحی و کاشت ایمپلنت دندان

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۶۴۹۸۱

کاشت دندان

گاهی اوقات به دلیل جراحت در ناحیه دهان، ممکن است دندان خود را از دست بدهید و یا به علت پوسیدگی گسترده نتوانید دندانتان را نجات بدهید و مجبور به کشیدن آن شوید. علت از دست دادن دندان هر چه که باشد، میتوان این ضایعه را جبران کرد.

ایمپلنت دندان زیبایی و عملکرد دندان را تقلید میکند و تجربه آن مشابه دندان خودتان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین اگر میخواهید واقعا دندان از دست رفته خود را بازگردانید، تنها راه حل کاشت ایمپلنت دندان است. ایمپلنت از تحلیل رفتن استخوان فک نیز جلوگیری میکند بنابراین نگرانی از کوچک شدن فک و در هم فرو رفتن فک ها و پایین صورت ندارید. با ایمپلنت راحت غذا میخورید و صحبت میکنید بدون این که اختلالی در جویدن غذا و تلفظ کلمات ایجاد شود. برای کاشت دندان باید به متخصص ایمپلنت رجوع کنید.

کاشت دندان در افراد بزرگسال محدودیت سنی ندارد بنابراین اگر پا به سن گذاشته اید نباید از داشتن دندانهای محکم و قوی و زیبای ایمپلنتی ناامید شوید. تنها ممکن است لازم باشد اقداماتی را پیش از کاشت ایمپلنت انجام دهید. با ایمپلنت دندان چهره تان نیز جوان تر میشود. متخصص با بررسی شرایط شما، مشخص میکند چه کاری باید انجام بدهید.

مراحل ایمپلنت دندان

برای کاشت ایمپلنت دندان باید چند مرحله را پشت سر بگذارید. ابتدا باید دندانپزشک معاینه کامل و جامعی از دهان و دندان انجام دهد تا وضعیت لثه، دندانها، استخوان فک و سینوس ها مشخص شود. در مرحله بعد کشیدن دندان و جایگذاری ایمپلنت انجام میشود. میتوان جایگذاری ایمپلنت را تحت شرایطی، همزمان با کشیدن دندان انجام داد. در مرحله جایگذاری، جراح استخوان فک را سوراخ کرده و ایمپلنت را داخل آن میگذارد. این کار نیاز به دقت و مهارت بالایی دارد تا در نهایت ایمپلنت با موفقیت به استخوان فک جوش بخورد. پس از جایگذاری، چند ماه صبر میکنید تا استخوان جدید رشد کرده و با ایمپلنت آمیخته شود. سپس آماده اتصال اباتمنت و چند هفته بعد از آن، نصب روکش دندان می شوید. پس از متصل شدن روکش بر روی ایمپلنت، می توانید از دندان جدید خود استفاده کنید.

انواع ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در طی دهه ها، دائم در حال تحول و تکامل بوده است و طراحی آن روز به روز بهتر می شود. در حال حاضر متداولترین نوع ایمپلنت، ایمپلنت داخل استخوانی پیچی شکل است اما ایمپلنت دندان انواع دیگری نیز دارد. در گذشته استفاده از ایمپلنت های روی استخوانی رایج تر بوده است. در این انواع، ایمپلنت شامل صفحه ها، میله ها یا تیغه هایی بوده است که روی استخوان فک و زیر لثه، قرار میگرفتند. همچنین ایمپلنت دندان از نظر جنس بدنه، دو نوع زیرکونیا و تیتانیوم دارد. ایمپلنت زیرکونیا از نوعی سرامیک دندانپزشکی سفید رنگ ساخته میشود و ایمپلنت تیتانیومی در واقع از آلیاژ تیتانیوم ساخته میشود. هر دو نوع، با بدن سازگار بوده و به استخوان جوش میخورند و استحکام و مقاومت بالایی دارند.

روکش زیرکونیا

روکش دندان زیرکونیا نوع جدیدتری از روکش دندان است که برای تقویت استحکام و زیبایی روکش سرامیکی ساخته شده است. زیرکونیا در واقع اکسید زیرکونیوم با فرمول  ZrO2 است. روکش زیرکونیا به دلیل سختی و مقاومت بالا نیازی به اسکلت فلزی ندارد و رنگ آن نیز همرنگ دندان است. از دهه نود میلادی استفاده از زیرکونیا برای ایمپلنت و پستهای ارتدودنسی شروع شد. روکش دندان زیرکونیا را میتوان در دستگاه تراش دیجیتالی تراش داد به این ترتیب که یک بلوک کوچک زیرکونیا در دستگاه قرار میگیرد و دستگاه بر اساس مدلی که قبلا به آن داده شده است، بلوک را به شکل روکش تراش میدهد. با روکش زیرکونیا مشکل آلرژی به مواد ترمیمی برطرف میشود چرا که هیچ بخش فلزی در آن وجود ندارد و آلرژی به زیرکونیا نیز تا کنون گزارش نشده است.

هزینه ایمپلنت دندان

هزینه کاشت ایمپلنت دندان به چند فاکتور بستگی دارد. اولین چیزی که مهم است تعداد دندانهایی است که میخواهید جایگزین کنید. همچنین نوع پروتزی که میخواهید بگذارید مهم است مثلا هزینه ایمپلنت تکی با بریج بر پایه ایمپلنت بسیار متفاوت است. موقعیت دندانی که میخواهید جایگزین کنید نیز مهم است مثلا دندانهای عقبی که دسترسی به آنها سخت تر است و برای کاشت دندان در این ناحیه موانع مختلفی ممکن است وجود داشته باشد ممکن است هزینه بیشتری نیاز داشته باشند. خود ایمپلنت ممکن است پیچی یا روی استخوانی یا از انواع دیگر باشد که هر یک طراحی متفاوت و هزینه متفاوتی دارند. ایمپلنت ممکن است از جنس زیرکونیا یا تیتانیوم باشد که هزینه آنها با هم تفاوت میکند. همچنین شرکتهای مختلف سازنده ایمپلنت طراحی های مختلفی دارند و دندانپزشک بسته به شرایط و نیاز بیمار، شکل و نوع ایمپلنت را انتخاب میکند. تفاوت دیگر در هزینه کاشت ایمپلنت میتواند ناشی از اباتمنت و روکش باشد چرا که اباتمنت و روکش دندان نیز خود انواع گوناگون دارند. همچنین هر گونه درمان جانبی مثل پیوند استخوان، لیفت سینوس و درمانهای دیگر هزینه جداگانه ای دارند.

لیفت لثه

لیفت لثه که به آن ژنژیوکتومی (gingivectomy) هم میگویند، یک درمان زیبایی در دندانپزشکی است که در آن، خط لثه تراشیده شده و بالا کشیده میشود. در این عمل جراحی ساده، بافت نرم یا استخوان زیر آن تغییر شکل داده میشود تا دندان بلندتر یا متقارن دیده شود و به این ترتیب فرد لبخندی زیبا داشته باشد. لیفت لثه اغلب برای اصلاح لبخند لثه ای یا ایجاد توازن در خط نامتقارن لثه انجام میشود. منظور از  لبخند لثه ای این است که هنگامی که لبخند میزنید، لثه تان بیشتر از حد نرمال دیده می شود. لیفت لثه یک عمل جراحی سرپایی است که با بی حسی موضعی انجام میشود.

منبع: drsojodi.com

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هزینه ایمپلنت دندان کاشت دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۶۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید

به تازگی متخصصان ایده های جدیدی را درباره مصرف ویتامین ها ارائه داده اند و با استناد به آن ها متوجه می شویم که توصیه های آنان در مورد ویتامین نسبت به همیشه فرق می کند که حال در این قسمت برخی از این کشفیات پزشکان را در مورد مصرف ویتامین را برای شما فاش خواهیم کرد.

ویتامین C صرفا به شما ادرار سنگین را می دهد

به گزارش نمناک، محققات تحقیقات گسترده ای را در مورد چگونگی استفاده بدن از ویتامین C انجام داده اند. اگرچه که بعضی از این تحقیقات نشان می دهد که ویتامین C می تواند از ابتلا به بیماری هایی مثل سرطان جلوگیری کند و برای مشکلاتی مثل سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است اما بهترین منبع دریافت آن استفاده از میوه و سبزیجات است و زمانی که دز مصرف ویتامین C بالا می رود، جذب آن پایین می آید و بیشتر آن همراه با ادرار از بدن خارج می شود.

پس استفاده از قرص ها و مکمل های ویتامین C را کنار بگذارید. به راحتی می توان مقدار مناسب این ویتامین را از میوه ها به دست آورد که برای خانم ها 75 میلی گرم و برای آقایان 90 میلی گرم در روز می باشد و از طرفی تنها 6 درصد از مردم جهان از کمبود ویتامین C رنج می برند و پس استفاده از مکمل آن فایده ای نخواهد داشت.

اگر هفته ای دوبار ماهی می خورید، نیازی به مکمل امگا 3 ندارید

افراد اغلب از پزشکان در مورد مکمل های امگا 3 سوال می پرسند. پزشکان بر این عقیده هستند که اسید چرب غیر اشباع در بسیاری از ماهی ها یافت می شود ، پس مصرف دو وعده ماهی در هفته می تواند ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد اما مصرف بیش از این مقدار تفاوت خاصی را ایجاد نمی کند.

پس اگر کم ماهی می خورید، کاملا منطقی است که یک کپسول یک گرمی از روغن ماهی را در روز مصرف کنید، مخصوصا اگر بالای 40 سال سن دارید و مبتلا به مشکلات قلبی هستید اما در صورت مصرف دو وعده ماهی در هفته، از مکمل استفاده نکنید زیرا استفاده بیش از حد از امگا 3، کلسترول LDL را افزایش می دهد.

اگر پوکی استخوان ندارید، از قرص های کلسیم استفاده نکنید

همیشه به خانم ها گفته شده که برای محکم کردن استخوان ها از قرص های کلسیم استفاده کنند و بعضی از افراد سه یا چهار بار در روز از این مکمل ها استفاده می کنند.

اما عقیده اصلی پزشکان این است که اگر استخوان های سالمی دارید، هیچ نیازی به مکمل کلسیم ندارید، زیرا نه تنها هیچ کمکی به شما نمی کند، بلکه آسیب زننده نیز هست. کلسیم را می توانید از مواد غذایی مثل بروکلی، شیر، ماست و پرتقال دریافت کنید. شما تنها به 1000 میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارید که در یک رژیم معمولی حدود 850 میلی گرم از آن دریافت می شود.

پس نتیجه می گیریم که اگر پوکی استخوان ندارید، هیچ نیازی به مصرف قرص کلسیم ندارید حتی اگر فقط 500 میلی گرم از آن را در طول روز از رژیم غذایی دریافت می کنید.

اگر زانو های ورم کرده و دردناک دارید، مکمل گلوکزامین یا کندرویتین را امتحان کنید ، این مکمل می تواند علائم پوکی استخوان را درمان کند.

شاید نمی دانستید که این مکمل برای عملکرد و بهبود درد استخوان و مفاصل مناسب است. پس اگر درد هایی را در زانو و استخوان های خود احساس می کنید، از مکمل گلوکزامین یا کندرویتین به مدت دو تا سه ماه استفاده کنید و اگر تغییر و بهبودی را احساس نکردید، یعنی مشکل شما ریشه دیگری دارد.

ویتامین D بیش از حد فروخته می شود

شاید مقالات زیادی را در مورد ارتباط بین کمبود ویتامین D و افزایش خطراتی مثل سرطان، حملات قلبی، عفونت ها، بیماری آلزایمر، بیماری های خود ایمنی، افسردگی و چاقی مطالعه کرده باشید اما این مقالات هیچ علتی را بیان نمی کنند.

اغلب ما نمی دانیم که ویتامین D چگونه در بدن عمل می کند و کار اصلی این ویتامین، محکم ساختن استخوان ها، بالا بردن جذب کلسیم می باشد اما استفاده بیش از حد از آن می تواند مشکلاتی مثل حالت تهوع، یبوست و ضعف را نیز ایجاد کند زیرا افزایش جذب کلسیم بیش از حد طبیعی می شود و فرد به مشکلات آن مبتلا می گردد.

پس بیشتر نوجوان در حالت طبیعی به این ویتامین نیاز ندارند اما بعد از سن 70 سالگی به علت نیاز استخوان ها و کمتر در معرض خورشید بودن، استفاده از مکمل ویتامین D توصیه می شود.

مکمل های فیبر می توانند مفید باشند اما هیچ دلیلی برای قطع سبزیجات نیستند

برای یک رژیم ایده آل سبزیجات را به اندازه کافی در وعده های غذایی جای دهید اما بیشتر افراد روزانه فقط 25 گرم فیبر دریافت می کنند و سعی دارند که این کمبود را با مکمل های فیبر جبران کنند و خیالشان از جبران آن راحت می شود اما مکمل های فیبر هرگز نمی توانند جایگزینی برای غذا های فیبردار، میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و گیاهان دو لپه ای شوند.

پس قبل از هرکاری سعی کنید که استفاده از فیبر را از غذاهای طبیعی داشته باشید اما اگر باز هم کمبود را احساس می کردید، می توانید از مکمل های 3 گرمی فیبر یک بار در روز استفاده کنید و بعد از سه روز می توانید استفاده از این مکمل ها را افزایش دهید اما باید وضعیت سلامتی و بیماری هایی مثل دیابت را نزد پزشک مشخص کنید که فیبر باعث کاهش قند خون و کاهش جذب داروها می شود.

دو ویتامین مفید اما حساس

همانطور که در مطالب قبلی سلامت نمناک توضیح دادیم دلایل زیادی وجود دارد که باید از ویتامین A و ویتامین E استفاده کنید اگرچه که مصرف قرص آن ها به تنهایی مفید نخواهد بود.

ویتامین A:مقدار زیاد از ویتامین A مضر است و این ازدیاد باعث حالت تهوع ، سردرد ، سرگیجه، کما و گاهی اوقات مرگ فرد می شود و هرگز به خانم های باردار توضیه نمی شود. مقدار زیاد این ویتامین برای خانم ها باردار باعث ناقص شدن نوزاد می شود.

ویتامین E:مصرف این مکمل به مقدار زیاد، خطر ابتلا به بیماری ها و حملات قلبی را افزایش می دهد پس اگر از وارفارین استفاده می کنید، احتمالا در خطر هستید. مکمل های آنتی اکسیدان مثل ویتامین E می تواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد اما باید مراقب باشید که بیش از حد مصرف نکنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • آغاز عملیات روکش و لکه‌گیری آسفالت معابر منطقه ۸ اصفهان
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • آغاز نهضت اسفالت در کرمان
  • برطرف شدن مصدومیت حسن یزدانی به شکل کامل؛ پادشاه آماده تاج گذاری!
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • عملیات روکش آسفالت محور ماهدشت - کیانمهر